Jan 8, 2017

Pomoćnici iz prvog reda

Poznato je, belodano čak, da Vučić gospodin sve radi u najboljem interesu naroda. Tako će, kako reče, bude da Srbija više neće, kao do sada, biti jedna od najbogatijih država u Evropi, već nam je cilj da bude najbogatija.

U tom pravcu i smeru preduzete konkretne mere. Da bi se to obezbedilo, doneta, bez te javne rasprave, Uredba o formiranju Pomoćne (posebne) policije. Pomoćna policija će ima policijske uniforme, imaće službene legitimacije, i nosiće oružje. Delovaće na teritoriji cele Srbije. Biraće je Komisija, čije će članove imenovati Ministar koji ispred imena ima svojeručno ispisano Dr.

Očekuje se da u komisiju, bez te javne rasprave, budu imenovani Andrej Vučić, za koga je premijer čuo, i biznismen Pana, za koga premijer nikad nije čuo. Ta dvojica imaju najbolji uvid u buduće pomoćne policajce, jer obilaze Naše odbore po Srbiji, i imaju pobednički mentalitet, što su pokazali rezultati vanrednih lokalnih izbora u više mesta, gde SNS, uz njihovu malu pomoć, umalo nije prebacivo 100 posto.

Dakle, nema se brine za rezultate najavljenih predsedničkih i parlamentarnih izbora. Uostalom, čak ni master Tomislav, i pored badnjaka od 101 metar, ost'o nem glede svoje Božićne kandidature. A i šta bi im'o kaže, kad je radni Vulin radno objavio da narod hoće Vučića za predsednika. Ovo što se predstavlja za opoziciju treba da nastavi da radi svoja posla, ako misli da na mala vrata uđe u Komisiju.

Tako će bude da će se sve, uz veliku pomoć svih nas, nastaviti u najboljem interesu naroda. Jedino ako Rusi ne stave veto. Zapad i Amerika nema razloga da se sekiraju, Vučić gospodin postiže izvanredne rezultate!
Još da se veli da Prvi pop rekel da će crkva plaća porez, ali kad joj se vrati sva oduzeta imovina. Narod da nastavi sve redovno da plaća, jer njemu nema ništa da se vrati.

A što se tiče NIN-a, i slikanja, da skratim, neće se slikam. Slikanje je, ipak, samo slikanje. Davno sam se slik'o, i kao takvog nema zašta ker da me ujede, ali, to već nije moja sramota.





No comments:

Post a Comment