Mar 3, 2017

Stabilni hohštapleri

/Vučić u Vranju: pozajmljeno od Palme gospodina/

Samo što je počelo redovno zasedanje Skupštine, predsednica Gojković zatražila pauzu, radi konsultacija u Vladi, i nakon toga saopštila da nema rada do okončanja predsedničkih izbora. 'Oće, veli, sačuva dostojanstvo Skupštine i vrednosti demokratije. U suprotnom, radom Skupštine, bila bi, po Gojković predsednici, narušena politička stabilnost.

Šta reći, nego, vrhunski beobrazluk i hohštapleraj tzv. većine koja uzurpira, i podređuje niskim ciljevima institucije. Na stranu što je, nepotvrđivanjem ostavke ombudsmana Saše Jankovića, koji je predsednički kandidat, dodatno pokušano onespokojavanje jedinog ozbiljnog protivkandidata ovom bezumlju. Kakve, bre, imaju veze rad Skupštine i predsednički izbori? Pa imaju, ako je tome jedini cilj dezavuisanje protivkandidata, i stabilnost hohštaplerske bratije.

Naravno da su na prekid rada Skupštine reagovali ostali predsednički kandidati, upozoravajući da se radi o mini državnom udaru, ali je Maja imala kaže da opozicioni kandidati, takvim tvrdnjama, žele da izazovu haos. I Vučić izjavio da sa pauzom u radu Skupštine nema nikakve veze, te da se sve radi po Ustavu i zakonu.Nadodo se nadodani dr Stefanović, po kome takva mržnja, od strane opozicionih kandidata, prema sopstvenoj zemlji, samo nanosi štetu našoj ekonomiji, stabilnosti i napretku... Dobro kaže Vučić u kafana spotu: Bez obzira šta vam pričaju, vi znate istinu!

Dan po prekidu rada Skupštine, predsednica Gojković javila: Upravo sam raspisala izbore za predsednika Republike Srbije 2. aprila. Da bi bilo jasno ko odlučuje, a ko čita vesti, da se kaže da je Vučić gospodin dan ranije za svoj medij ekskluzivno izjavio da će izbori biti 2. aprila.

U međuvremenu ovakva ekonomija, stabilnost i napredak dalje napreduju. Vučić gospodin, takoreći svaki dan, pred u autobusima privedenim aktivistima, posredstvom elektronskih medija sa nacionalnom frekfencijom, prodaje rog za sveću. I ponavlja, zbog te svoje političke stabilnosti, da nije u kampanji, da ne troši novac, ne snima spotove, da samo štedi... Tako će nastavi, kampanju će vodi van radnog vremena, to će mu bude dovoljno.

Van radnog vremena, ali sa državnom logistikom u punom pogonu, i počeo kampanju, u Vranju. Prisutne hiljade aktivista, koji pristigli u stotinama autobusa, privedeni radnici vranjanskih preduzeća... I prisutni skoro svi ministri u vladi Srbije, plus Siniša Mali, i Kancelarija Đurić, koji su u slobodno vreme došli službenim automobilima. U jednom takvom službenom automobilu, po povratku iz Vranja, SPS ministarka Dejanović doživela nesreću.

Za kraj da se kaže da na "političkoj stabilnosti" ne insistira samo SNS hohštapleraj, najnovije vesti vele da Liga jednoglasno predložila Čanka za predsednika. Ne izostao ni gospodin Radulović Saša, DJB za predsednika predložila svog najboljeg kandidata. I tu svi koji ga još nisu napustili bili jednoglasni. Ovakvu privrženost demokratiji javno podržao i veseli dr Krle, a to je već dijagnoza.


No comments:

Post a Comment