Feb 6, 2017

Potapajuće glave

/"Naš proslavljeni fudbaler" Kokeza sa proslavljenim pajtosima/


I najnovija papazjanija, a kako bi bilo, se završila istorijskom pobedom Vučića. Tenzije oko Kosova, ispostavilo se zidića u Kosovskoj Mitrovici, razrešene su još jednim trijumfom, zid je srušen, namesto njega će biti postavljeni potapajući stubići. Da bi to, kao svedočanstvo mudre promišljenosti, ostalo za pokoljenja, predlažem da se potapajući stubići oslikaju likovima Vučića i njegove kamarile. Spomenik bi nosio naziv Potapajuće glave. Druga, albanska, strana, zbog ravnoteže dijaloga, neka razmisli hoće li, kontra srpskim, postaviti svoje stubiće, sa Tačijem i ortacima.

Dakle, moglo je biti što nije moglo biti. Vučić je, kao i onaj Kićeni voz, stigao do Raške, gde kićeno saopštio da je pročitao Albance, koji žele sukobe, ali da će Srbija ostati pribrana. Onda noćom dogovoreno, ono što je ranije u Briselu potpisano, da se danju sruši zid kod mosta na Ibru, u Mitrovici, oko koga se teška, i nepotrebna, borba vodila. Dogovoreno da na mestu zida budu postavljeni čelični potapajući stubići, u pešačkoj zoni, koja će biti pomerena za dva metra, od mosta ka severu. Stubićima će se, kao u SF filmovima, upravljati daljinskim upravljačima.

Srpska lista, koju čine Vučić - Vulin aktivisti, promptno javila da ponosna na iskazanu promišljenost i čvrstinu Vučića, čime je došlo do smirivanja situacije... izbegnut scenario invazije Albanaca na sever... Još javili da srećni zbog činjenice da je racionalnom politikom i iskazanom odlučnošću premijera Vučića izbegnuta tragedija... da je na videlo izašlo ko sve, i na koji način, radi protiv interesa našeg naroda...

Javio se i Kićeni Kancelarija za Kosovo Marko, koji objasnio, vidi vraga, da smo mi rešenje koje je postignuto, od samog početka hteli i predlagali. Zakasneli Marko isprednjačio rečima da Vučić gospodin sprečio pogrom Srba, kad je upalio svetlo u Raškoj, i obelodanio kakav plan se sprema. Treba li ponoviti da se spremalo ono što je urađeno, da Srbi sruše zid koji su podigli.

Naravno da ni ova pobeda,sve ovo, ne bez zašto, a to su predstojeći predsednički, i ostali, izbori, za koje Vučić uopšte nema vremena. No, sreća da ima onih koji ga podsećaju šta mu je činiti. Tako gospodin Ljubinko Arsić, SNS direktor Pijačne uprave u Valjevu, potpisan kao Četnički major, opljunuo plajvaz, i pisao Vučić gospodinu, u ime Valjevskih domaćina i četnika. U pismu ga moli da se kandiduje za predsednika, i svojom pobedom osigura dalji napredak naše zemlje, i opšte stabilnosti u regionu. Na kraju pisma Ljubinko srdačno pozdravio Vučića, u uverenju da će njegova podrška doprineti pobedi reformi koje ovaj započeo.

Za kraj, sport, kultura i informisanje. U čuvenoj TV Slagalici bilo pitanje: U kom sportu se proslavio Slaviša Kokeza? Odgovor je glasio: U fudbalu! Kad Vučić jopet pobedi, ne treba sumnjati, da će razni SNS bezveznjaci postati "proslavljeni" asovi, i kao takvi biti zavedeni u knjige u pisanoj formi. Drugi će da uču, ono što se budalama priviđa. Isto je kada je reč o najnovijoj Vučićevoj Kosovo pobedi.

No comments:

Post a Comment