Jun 26, 2017

Kita elita

/zadnji plan Inauguzacije/



         Gotovo je neverovatno kakvo poštovanje dobijamo od celog sveta, i mislim da je to velik dan za Srbiju, jer se time pokazuje kako se trud i rad isplate! Ovo, ne može se omaši, rekel, pred taj Prijem, oliti Inauguraciju, sami Predsednik.
        
         Šta ima tu sad da se dodaje i oduzima, ima zapis, zahvaljujući RTS, koji nije smeo da prekine prenos do sledećeg prenosa, sve se videlo u boji i koloru, uslikan i bijeli brus od tzv Programski direktor RTS(ženski rod). Kita elita je bila prisutna u celini i svoj svojoj (ne)pristojnosti: Pink Mitrović gospodin, kao gospodin i Beba, tek kao gospodin Informer, gospožda književnica Dedić, gospožda književnica Sanja, so bolji i tiražniji stajling no na Sajmu knjiga, pristojni Čanak, nadasve pristojni Vuk Drašković, gospožda Čučković i Pečenjar iz Obrenovca Grčić, koji imađahu dimnjena vešalica kravate...

         Bilo je tu još pristojnog i najpristojnijeg do qrca sveta, sve sa Ralfom, RTS, iako pozvano 5000, izbrojao preko 7000 duševnih primeraka. Zahvaljujući tome što bilo samo 22 kamere, i ovakav RTS prevaziš'o sebe, javljeno da govor Predsednika bio motivacioni plus transformacioni, da Prva dama, od hrvatske predsednice, dobila privezak, na kome je utisnut lik Bogorodice i bebe Isusa... da svi gosti poneli kući i doma uramljene fotografije sa Predsednikom i suprugom...

         A koliko košta ova parada Prvog narcisa, koliko tona mesa, koliko muzike, umjetničkog programa, i da je mnogo, nije mnogo, jer sve te naše pare su otišle Našim ljudima, Našim umjetnicima, Našim bizmismenima... Uostalom, jb trošak kad je to bio veliki dan za Srbiju, pride dan za neverovatno poštovanje celog sveta.

         Da se rekne da se Inauguracija nastavlja, kamere su uključne, qrac će ovakav RTS da ih isključi. Sad kad ih je AV svojeručno pohvalio, pročitano u Dnevnik, ima da budu još bolji i profesionalniji. Što ne postigne Javni servis, ima postignu, i postizavaju, druge TV bruke, Eto, i npr, nova Vučić mandatarka, koju neosnovano viču Ana Marioneta, prvo pa, u svojstvu mandatara, gostovala na Pinku, što će reći da će u mandatu poštovati sva dostignuća i rekorde Vučić demokratije. Tu rekela da će svi čelnici lokalnih samouprava, državni funkcioneri, pa i ministri, morati da pohađaju Nacionalnu akademiju za javnu upravu. Za svaku pohvalu je što će narod da plati još jedan sertifikat ovima što su sami, i u stranci, plagirali doktorska i ina uverenja i diplome o stručnosti, na ponos Predsednika i sramotu Srbije. Ako ima pravde i razvoja, narod ima samo da plati, „doktori“ će sami predaju i potpisuju diplome.

         U to ime, u ime takve Srbije, Srbije kita elite, Mali Siniša veli izdvojena sredstva, samo 200 miliona dinari, radiće Naši majstori, na Ušću će bi postavljen jarbol sa srpskom zastavom, visine samo 120 metara. Sa tolike visine samo se može meriti kačenje Vulina na mesto ministra vojske. Definitivno, "trud i rad" se isplate.


No comments:

Post a Comment